Bemutatkozás | Tevékenységeink | Programok | Galéria | Kapcsolat
Tevékenységeink

Célunk a régen természetes, mára inkább kihaló félben lévő, élet adta értékek, szokások felelevenítése, becsempészése gyermekeink lelkébe. Mintát kívánunk mutatni az egyszerű, természet közeli, közösségre alapozott, játékos életmóddal. Hacsak egy hétre is. A régvolt magyar paraszti kultúra mindennapjaiban rejlő szépségek együtt átélésében hiszünk. Ez maradandó mintát vés a fejlődő kisemberekbe.

Gyökereink ismerete nélkül lebegő felnövekvő társadalom kerekedik ki gyermekeinkből, s ennek mi, felnőttek is okozói vagyunk. A tábor tematikája ezért úgy élpül fel, hogy az ősi gyökerek jelentőségét szem előtt tartva népi hagyományaink felelevenítését, kézműves tevékenységekben való aktív részvételre motiválást, az alkotás csodás élményét - a belefeledkezést, az egyéniségek szabad kibontakozását kívánjuk megvalósítani. Közösen.

Minden év július utolsó hetében kerül megrendezésre nomád ifjúsági és gyermek táborunk a 7-17 éves korosztály számára. A programokban időben olvashattok a részletekről.A korábbi táborok képes beszámolói megtekinthetők a Galérián belül!